eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Manhercz Krisztián (k), Erdélyi Balázs (j) és az olasz Guillermo Molina Rios (b) a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának csoportkörében játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen 2018. július 18-án.
Nyitókép: Illyés Tibor

Az OSC kéri a Fradi receptjét

A végső győzelmet célozza meg az OSC a férfi vízilabda Eurokupában - hangsúlyozta az InfoRádiónak Manhercz Krisztián, miután csapatával a spanyol Terrassa együttesét legyőzve bejutott a legjobb négy közé.

Kicsit úgy állt az OSC a Terrassa elleni Eurokupa-párharcnak, hogy már a kinti odavágón eldöntsön mindent kérdést. Aztán a Terrassa valósággal ráijesztett a budai vízilabdacsapatra, amelynek így nagyon oda kellett figyelnie, hogy végül döntetlenre hozza magát, s így a visszavágón kiharcolhassa a továbbjutást: ez sikerült, 10-7-re győztek Manhercz Krisztiánék itthon, így már a legjobb négy között járnak.

"A kupa megnyerése a célunk" - tekintett előre az InfoRádiónak a vb-ezüstérmes, a nyáron a Ferencvárostól az OSC-hez érkezett válogatott vízilabdázó.

A második mérkőzésen Manhercz 4 gólig nem állt meg. Úgy látja, most sokkal jobban megy neki, mint az előző évben, hiszen sokkal több a játéklehetősége, "nyugodt környezetben, magabiztosan" hagyják játszani, ami fontos számára ahhoz, hogy a saját elvárásainak is meg tudjon felelni, ne csak a külsőknek.

Ismert, tavaly a Ferencváros nyert Eurokupát, így meccselhetett idén a görög BL-győztessel a Szuperkupáért, amit végül a Komjádiban a zöld sapkások emelhettek a magasba a múlt héten.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×