eur:
395.4
usd:
368.49
bux:
71873.97
2024. július 2. kedd Ottó
Milák Kristóf világbajnoki ezüstérmes válogatott úszó a Glasgow-ban augusztus 3-án kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar úszóválogatottról és a kitűzött célokról tartott sajtótájékoztatón a margitszigeti Grand Hotelben 2018. július 31-én. Legalább tíz érem, köztük egynél több arany megszerzésében bízik a szövetségi kapitány.
Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Milák Kristóf: ahhoz képest, hogy milyen rosszul voltam, jókat úsztam

Egy hónappal korábbi betegsége miatt nem tudta élvezni a versenyeket, de így is három aranyérmet és egy ezüstöt szerzett Milák Kristóf a Buenos Airesben rendezett ifjúsági olimpián. Elképzelhető, hogy az Érd úszója ott lesz a rövidpályás vb-n is.

Elégedett az ifjúsági olimpián szerzett három arannyal és egy ezüsttel Milák Kristóf, de tudja, hogy nem volt csúcsformában Buenos Airesben.

„Ahhoz képest, hogy milyen rosszul voltam, jókat úsztam”

- mondta az InfoRádiónak az Érd úszója.

A 18 éves sportoló kiemelte: nem feszült rá a versenyekre, egyszerűen csak megtett minden tőle telhetőt.

„Ezúttal nem az idő volt a lényeg, hanem az, hogy minél több érmet szerezzek”

- tette hozzá.

A korábbi betegsége miatt nem volt könnyű a helyzet, bele kellett rázódnia a kinti létbe. „Az utolsó hetek már jól teltek, kellemes élményekkel gazdagodtam. Remélem, még sok hasonló versenyen tudok részt venni” - emelte ki.

Milák Kristóf indul novemberben a rövidpályás országos bajnokságon, és elképzelhető, hogy a vb-n is. Volt, aki azt javasolta neki, hogy néhány számban álljon rajthoz Kínában, de még ő sem tudja, hogy jó ötlet lenne-e, hiszen most még elég fáradt, és a második zsúfolt éven van túl.

A teljes beszélgetést és a Késely Ajnával készült interjút meghallgathatják a Vegyesúszás magazinban.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×