eur:
395.08
usd:
368.04
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Genf, 2018. május 26.Fucsovics Márton ünnepel, miután 6:2, 6:2-re legyőzte a német Peter Gojowyczkot a genfi férfi salakpályás tenisztorna egyesének döntőjében 2018. május 26-án. Fucsovics révén 36 év után nyert magyar teniszező újra ATP-tornát. (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)
Nyitókép: SALVATORE DI NOLFI

Fucsovics Márton új csúcsa

Pályafutása eddigi legjobbját beállítva a negyvenedik helyre lépett előre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján a magyar teniszező.

Nem változott az első nyolc helyezett sorrendje a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyen Fucsovics Márton pályafutása eddigi legjobbját beállítva a negyvenedik helyre lépett előre.

A férfi versenyeket szervező ATP honlapja szerint az első 15-ben mindössze két helycsere történt a rangsorban, amelyet változatlanul a spanyol Rafael Nadal vezet a szerb Novak Djokovic és a svájci Roger Federer előtt.

Fucsovics egy helyet javított, így állította be eddigi legelőkelőbb, augusztusban elért pozícióját. Balázs Attila szintén egy helyet előrelépve a 195. helyen áll.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Orbán Viktor Ukrajnában járt, eközben az orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Orbán Viktor Ukrajnában járt, eközben az orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Az európai állam- és kormányfők közül egyre kevesebben vannak, akik még nem látogattak el az orosz invázió sújtotta Ukrajnába - most már nem gazdagítja ezt a tábort Orbán Viktor sem, a magyar miniszterelnök ugyanis ma Kijevbe utazott. Ám eközben Szijjártó Péter külügyminiszter, aki gyakran jár Oroszországba, telefonbeszélgetést folytatott Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel - tudósított a Telex.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×