eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A győztes amerikai Kyle Douglas a férfiak szabadfogású 79 kilogrammos súlycsoportjának döntője után a budapesti birkózó-világbajnokságon a Papp László Budapest Sportarénában 2018. október 22-én.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Birkózó-vb: orosz, japán és amerikai aranyak születtek hétfőn

Az amerikai válogatott már három aranyéremnél tart a budapesti birkózó-világbajnokságon, melynek hétfői napján két szabadfogású súlycsoportban is győztek versenyzői.

Kyle Douglas a 79, míg J'Den Cox a 92 kilogrammos kategóriában diadalmaskodott. A legkisebbeknél, 57 kilóban az orosz Zavur Ugujev végzett elsőként, míg a nap leglátványosabb fináléjának végén a japán Otoguro Takuto örülhetett 65 kilogrammban.

A szabadfogású versenyek kedden zárulnak a Papp László Sportarénában, ahol 70 és 97 kilogrammban osztanak érmeket. Utóbbiban magyar eséllyel, ugyanis az ukrán születésű Olejnik Pavlo a harmadik helyért léphet majd szőnyegre.

A negyedik versenynapon négy női súlycsoport versenyei is megkezdődnek: 65 kg-ban Sleisz Gabriella, 68-an Wilson Vanessa, 72-ben Szmolka Nikoletta, míg 76-ban Németh Zsanett képviseli a magyar színeket. Két másik súlycsoportban, 55 és 59 kilogrammban érmeket osztanak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×