eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Kettős győzelemmel jutott tovább a Siófok

A Siófok 32-26-ra nyert a Vác csapata ellen szombaton, és kettős győzelemmel jutott tovább a női kézilabda EHF Kupa selejtezőjének második fordulójából.

A harmadik forduló sorsolását kedd délelőtt tartják, az onnan továbbjutó csapatok a csoportkörbe kerülnek.

női EHF Kupa, selejtező, második forduló, visszavágó:

  • Siófok KC - GVM-Europe Vác 32-26 (15-15)
  • a legeredményesebb játékosok: Nze Minko 5, Janjusevic 4, illetve De Souza 9, Kácsor 6, Radosavljevic 3
  • Továbbjutott: a Siófok, kettős győzelemmel, 67-48-as összesítéssel

A két csapat szeptember közepén, bajnoki meccsen is találkozott egymással, akkor a váciak nagy bravúrral 29-28-ra győztek Siófokon. Az ifjúsági világbajnoki ezüstérmes Kuczora Csenge azon a mérkőzésen hat gólt dobott, de október elején súlyosan megsérült a térde, így a komoly vállsérüléssel bajlódó Barján Biankához hasonlóan ezúttal is hiányzott a vendégek közül.

A párharc első mérkőzését a Siófok 35-22-re megnyerte idegenben, így a továbbjutás már múlt szombaton eldőlt. A visszavágó első félidejében remekül tartották magukat a váciak, ám a szünet után a világbajnok brazil balátlövő, Karoline de Souza remek teljesítményével együtt sem tudták megszorítani ellenfelüket.

korábban:

  • Dunaújvárosi Kohász KA-Spono Eagles (svájci) 43-14 (21-7)
  • Továbbjutott: a Dunaújváros kettős győzelemmel, 78-35-ös összesítéssel.
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×