eur:
392.88
usd:
363.43
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Hét góllal győzött az OSC

Másodszor is diadalmaskodott az OSC a férfi vízilabda Eurokupa-selejtező második fordulójában: a magyar csapat a spanyol CN Barcelonát verte hét góllal.

A csoport szombat esti összecsapásán a házigazda Ortigia is begyűjtötte második győzelmét, így eldőlt, hogy a magyar és az olasz csapat jut tovább.

Eredmény (a sorozat honlapjáról):

Eurokupa-selejtező, 2. forduló, 2. nap:
E csoport (Siracusa):
A-Híd OSC Újbuda - CN Barcelona (spanyol) 13-6 (4-0, 3-3, 4-2, 2-1)

a magyar csapat gólszerzői: Erdélyi, Randelovic 3-3, Salamon, Hárai 2-2, Seman, Burián, Bundschuh 1-1

Az OSC alaposan bekezdett, s már az első negyedben elhúzott négy góllal. A második játékrészben a spanyolok is betaláltak háromszor, de közel kerülni egyszer sem tudtak a magyar együtteshez, amely végig vezetve, magabiztosan nyerte a mérkőzést 13-6-ra.

pénteken játszották:
A-Híd OSC Újbuda - Mornar Split (horvát) 14-3 (3-1, 1-2, 5-0, 5-0)

Az OSC vasárnap az Ortigia Siracusával mérkőzik, annak a találkozónak már csak a csoportelsőség a tétje.

F csoport (Marseille):
később:
BVSC-Zugló - Primorje Rijeka (horvát) 20.00

pénteken játszották:
Primorac Kotor (montenegrói) - BVSC-Zugló 9-6 (1-1, 2-0, 4-2, 2-3)

A zuglóiak a zárónapon a vendéglátó francia CN Marseille-jel játszanak. A csoportokból az első két helyezett jut a negyeddöntőbe, ahol csatlakozik a mezőnyhöz a Bajnokok Ligája-selejtező rájátszásából kiesett négy csapat, a görög Vuliagmeni, a montenegrói Jadran Carine, a spanyol CN Terrassa, valamint a francia Strasbourg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×