eur:
392.1
usd:
362.03
bux:
71996.01
2024. július 8. hétfő Ellák

Agyrázkódása volt a válogatott kapusnak

A labdarúgó NB I szombati játéknapján agyrázkódása volt Kovácsik Ádámnak, az Európa-liga csoportkörére készülő Vidi FC kapusának.

A játékos a Puskás Akadémia FC otthonában rendezett bajnoki meccs 71. percében sérült meg. A székesfehérvári klub honlapján Kovács Tibor csapatorvos elmondta, hogy a néhány perces eszméletvesztéses állapotot követően a baleseti sebészeti ambulanciára szállították, ahol gyors ambuláns és CT-vizsgálatot végeztek rajta.

"A diagnózis agyrázkódás, emiatt a sportsebészeti osztályra megfigyelésre felvették. Koponyatörést nem szenvedett, állapota a körülményekhez képest jó, kommunikációra képes" - mondta Kovács Tibor.

A Kovácsik helyére beállt szlovák Tomás Tujvel úgy fogalmazott, reméli, hogy csapattársa mielőbb rendbe jön, de egyelőre nem tudja, a közeljövőben ki fog védeni.

A mérkőzést a Puskás Akadémia nyerte 2-1-re. A Vidi FC csütörtökön a fehérorosz BATE Boriszovot fogadja az Európa-liga csoportkörének első fordulójában.

Címlapról ajánljuk
Bejelentéseket tesz a kormány
Kormányinfó élőben

Bejelentéseket tesz a kormány

Múlt héten két kormányülés is volt, a szerdai után vasárnap is sor került egyre. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő tájékoztat a részletekről. Tartson velünk!
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
A kormány hamarosan bejelentéseket tesz

A kormány hamarosan bejelentéseket tesz

Hétfő reggel fél 10-kor tart kormányszóvivői sajtótájékoztató Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Várhatóan részletesebb tájékoztatást ad Orbán Viktor miniszterelnök pénteki moszkvai, valamint hétfői moszkvai látogatásairól. Illetve további részleteket tudhatunk meg a magyar soros EU-elnökség közel jövőbeli terveiről. Az eseményről élőben tudósítunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 8. 09:14
×
×
×
×