eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba

Vébé-bronzérmes a magyar ifi vízilabda válogatott

A házigazda magyar válogatott bronzérmet nyert a szombathelyi férfi ifjúsági vízilabda-világbajnokságon, mivel a vasárnapi helyosztón 14-13-ra legyőzte Szerbiát.

Az első negyedben a magyarok, a harmadik játékrészben viszont már a szerbek vezettek két találattal (4-2, 7-9). Az utolsó felvonást a hazai együttes egygólos hátrányban kezdte, de előbb fordított, majd nagy küzdelemben megőrizte minimális előnyét.

Horváth János szövetségi edző együttesének legeredményesebb játékosa Bóbis Botond volt, aki kilenc lövésből öt gólt szerzett.

Eredmény a hazai szövetség honlapjáról:

a 3. helyért:

Magyarország-Szerbia 14-13 (5-4, 2-3, 3-4, 4-2)

később:

döntő:

Görögország-Spanyolország 16.45

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Ukrajna újjáépítésének és stabilizációjának sikere szorosan összefonódik a nemzetközi támogatás és a helyi reformok hatékonyságával. Az országnak stratégiai lépéseket kell tennie a gazdasági diverzifikáció, a humán tőke fejlesztése és az infrastrukturális modernizáció terén, hogy hosszú távú fenntartható fejlődést érjen el – vélik el a Centre for European Policy Studies kutatói, akiknek friss jelentése szerint a további nemzetközi, főként piaci befektetések legkomolyabb visszatartó ereje nem a háború, hanem a szükséges politikai reformok végrehajtása.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×