eur:
393
usd:
352.13
bux:
73092.01
2024. augusztus 27. kedd Gáspár

Iránba igazolt egy magyar válogatott játékos

Délutánra fény derült a szerda délelőtti értesülések valóságalapjára: Koman Vladimir aláírt a Sepahanhoz.

A korábbi magyar válogatott futballista Instagramján jelentette be a klubváltást. A 29 éves Koman korábban azt mondta, hogy a Fradival, a MOL Vidivel és a Honvéddal is tárgyalt, ám végül mégsem tért haza, hanem Iránba szerződött.

Sepahan FC - Thank you to all the fans who wrote me these days ! I see them all! Now together for the glory!??

Voli Koman (@kvoli) által megosztott bejegyzés,

A focista Ungváron született, a Haladás akadémiájának növendéke volt, majd a Sampdoriához szerződött 16 évesen. Utána megjárta a Monacót, a Krasznodart, az Uralt és a Diósgyőrt, eddig pedig a török Adanasport játékosa volt.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico: egy golyó hihetetlen pusztítást tud végezni az emberi szervezetben

Robert Fico: egy golyó hihetetlen pusztítást tud végezni az emberi szervezetben

„Tudok dolgozni, de nem vagyok képes súlyt emelni” – tájékoztatott egészségi állapotáról Robert Fico szlovák miniszterelnök, aki ellen idén májusban követtek el merényletkísérletet. A kormányfő közölte, hamarosan nyilvánossá teszik a merényletről készült belügyi jelentést. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Robert Fico vezeti a pártelnökök bizalmi listáját.

Visszaüthet a Földnek a NASA kisbolygóvadászata

Olasz kutatók szuperszámítógép segítségével szimulálták, hogyan éri el a Földet a Dimorphos nevű aszteroidából kirobbant 1 millió kg törmelék, amit a NASA bolygóvédelmi tesztje hozott létre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.27. kedd, 18:00
Koren Balázs
matematika tanár, a ProSuli szakmai vezetője
Hamarosan megszólal Virág Barnabás a mai különleges kamatdöntésről

Hamarosan megszólal Virág Barnabás a mai különleges kamatdöntésről

Mai ülésén változatlanul hagyta az irányadó kamatot a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa. A döntés nem okozott meglepetést, de mégis különleges, hiszen a jegybank 2023 májusa óta szakadatlan kamatcsökkentő üzemmódban volt, ennek lett most vége. A jegybank ezután is vághat a kamatokon, de sokkal óvatosabb kamatpolitikát ígér. Ennek részleteiről, a jegybanki helyztetértékelőséről tart sajtótájékoztatót Virág Barabás MNB-alelnök.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 27. 14:52
×
×
×
×