eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Moszkva, 2018. június 20.A portugál Cristiano Ronaldo melegít, mielőtt megkezdődik a Portugália - Marokkó mérkőzés az oroszországi labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. június 20-án. (MTI/AP/Francisco Seco)
Nyitókép: Francisco Seco

Már edz a bajnoki főpróbára Cristiano Ronaldo

Először edzett a Juventusban az ötszörös aranylabdás portugál labdarúgó.

A Real Madridtól nyáron szerződtetett Ronaldo hétfőn délután a Juventus edzőközpontjában készült, több olyan rutinos játékos - Gonzalo Higuaín, Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Douglas Costa, Rodrigo Bentancur - társaságában, akiknek a világbajnoki szereplés miatt társaikhoz képest később kellett edzésre jelentkezniük.

Az olasz gárda eközben már az Egyesült Államokban túrázik, a Bayern München és a Benfica ellen már felkészülési találkozót is játszott a napokban.

Cristiano Ronaldo tétmérkőzésen az olasz bajnokság első fordulójában mutatkozhat be új csapatában, a címvédő Juventus az augusztus 19-i hétvégén a Chievóhoz látogat. A Juventus-drukkereknek azonban nem kell addig várniuk, hogy meccs közben láthassák új kedvencüket,

a torinói együttes ugyanis egy héttel korábban Villar Perosában bajnoki főpróbát tart,

és a hagyományoknak megfelelően megmérkőzik saját utánpótláscsapatával. Utóbbi találkozóra mind az ötezer jegy elkelt elővételben.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×