eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j) és Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója a Forma-1-es Magyar Nagydíj futama előtt a mogyoródi Hungaroringen 2018. július 29-én.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt (MTI)

Gyulay Zsolt: ez volt az elmúlt időszak leglátogatottabb Magyar Nagydíja

Idén az elmúlt években megszokottnál is többen, négy nap alatt összesen 210 ezren látogattak ki a Formula-1-es Magyar Nagydíjra.

Gyulay Zsolt elégedett a hétvégén lezajlott futammal, hiszen probléma nélkül lezajlott „Magyarország legnagyobb sportrendezvénye”. A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója az InfoRádiónak elmondta, ez volt az elmúlt időszak leglátogatottabb Magyar Nagydíja.

A szurkolók az esős idő ellenére jól érezték magukat. Az óriási hőség és zivatar váltakozása ugyanakkor stresszesebbé tette a szervezőket

– tette hozzá Gyulay Zsolt.

Több mint 210 ezren látogattak el a rendezvény négy napja alatt a Hungaroringre, Gyulay Zsolt szerint a jelenlegi infrastruktúra mellett több embert nem is tudtak volna fogadni. Hozzátette: a szurkolói hangulat – a hollandoknak köszönhetően – elképesztő volt. Gyulay Zsolt úgy látja, hogy „egy nagyon felfelé ívelő, jó időszakban van a Formula-1-es verseny.”

Gyulay Zsolt elárulta, hogy – bár 2026-ig szerződésük van – Szijjártó Péter külügyminiszter találkozott és tárgyalt Chase Carey-vel, a versenysorozatot tulajdonló Liberty Media képviselőjével. A Formula-1 ugyanis a turizmus szempontjából kiemelten fontos Magyarországnak.

„Sokkal több pénzt hoz és sokkal több reklámértékkel bír, mint amennyit befektettünk.

Sok külföldi turista marad hazánkban és tölti el a szabadságát a verseny utáni napokban is – hangsúlyozta a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen
Patrióták

Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen

Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap délelőtt Bécsben Herbert Kickl-lel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével közösen vasárnap délelőtt - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×