eur:
393.02
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Behúzta a hetedik helyet a női csapat

Utolsó összecsapásán fölényesen győzött, ezzel a hetedik helyen végzett a magyar női kardválogatott a kínai vívó-világbajnokságon, Vuhsziban.

Ezúttal Pusztai Liza, Katona Renáta és László Luca vívott, Márton Anna nem lépett pástra a helyosztón.

A magyarok a kilencből hét párharcot megnyertek, csak a másodikat és a negyediket vesztették el, így az ötödik asszótól folyamatosan nőtt a különbség. Ezen a mérkőzésen László és Pusztai szerepelt nagyon eredményesen, előbbi plusz tizenegyes, utóbbi plusz tízes találati mutatóval zárt, a korábban remeklő Katona pedig mínusz hárommal fejezte be három asszóját.

A női kardozók versenye csütörtökön kezdődött, amikor a magyarok a japánok magabiztos legyőzésével negyeddöntőbe jutottak. A pénteki folytatásnál előbb egy tussal kikaptak az olaszoktól, majd a kínaiak elleni helyosztót megelőzően néggyel az amerikaiaktól.

női kard csapatverseny

a 7. helyért:

Magyarország-Kína 45-27

korábban, negyeddöntő:

Olaszország-Magyarország 45-44

Oroszország-Egyesült Államok 45-42

Koreai Köztársaság-Ukrajna 45-37

Franciaország-Kína 45-42

az 5-8. helyért:

Egyesült Államok-Magyarország 45-41

csütörtöki eredmény, a 16 között:

Magyarország-Japán 45-33

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×