eur:
392.05
usd:
361.86
bux:
72007.37
2024. július 8. hétfő Ellák

Kariusi hiba, Vidi-döntetlen Luxemburgban

A magyar bajnok Vidi FC 1-1-es döntetlent játszott a luxemburgi Dudelange otthonában kedden a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának első mérkőzésén.

A luxemburgi aranyérmes Dudelange kezdett agilisabban, Kovácsiknak bravúrt is be kellett mutatnia, hogy megóvja a fehérvári kaput a góltól. A folytatásban átvette a játék irányítását a Vidi, de komoly helyzetet nem alakította ki a hazai kapu előtt, egészen a 42. percig, amikor Lazovic perdítését Huszti bombázta a kapuba éles szögből.

Fordulást követően rákapcsoltak a luxemburgiak, sorra alakítottak ki helyzeteket a magyar kapu előtt. A Dudelange próbálkozásai eredményre vezettek: Mélisse távoli bombáját Kovácsik bevédte. A 77. percben javította hibáját a kapus, amikor Stolz megpattanó lövését kipiszkálta a léc alól. A találkozó végén magához ragadta a kezdeményezést a Vidi, de újabb találat már nem esett.

A visszavágót jövő kedden játsszák Felcsúton. A BL főtáblára kerüléshez a székesfehérváriaknak négy párharcot kellene megnyerniük.

Címlapról ajánljuk
Bejelentéseket tesz a kormány
Kormányinfó élőben

Bejelentéseket tesz a kormány

Múlt héten két kormányülés is volt, a szerdai után vasárnap is sor került egyre. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő tájékoztat a részletekről. Tartson velünk!
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
A kormány hamarosan bejelentéseket tesz

A kormány hamarosan bejelentéseket tesz

Hétfő reggel fél 10-kor tart kormányszóvivői sajtótájékoztató Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Várhatóan részletesebb tájékoztatást ad Orbán Viktor miniszterelnök pénteki moszkvai, valamint hétfői moszkvai látogatásairól. Illetve további részleteket tudhatunk meg a magyar soros EU-elnökség közel jövőbeli terveiről. Az eseményről élőben tudósítunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 8. 09:14
×
×
×
×