eur:
397.22
usd:
356.59
bux:
0
2024. október 1. kedd Malvin
Madrid, 2018. április 11.Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután továbbjutást érő büntetőjével összesítésben 4-3-ra győztek a Juventus ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2018. április 11-én. (MTI/EPA/Rodrigo Jimenez)
Nyitókép: RODRIGO JIMENEZ

Meglepő, mit csinálna Ronaldo a focikarrierje után

A Jugonesnek beszélt a Bajnokok Ligája-döntő előtt a Real Madrid ötszörös aranylabdás szupersztárja, Cristiano Ronaldo. Beszélt édesanyjáról és gólöröméről is.

Színészkedésre adná a fejét futballkarrierjének vége után a portugál labdarúgó világsztár Cristiano Ronaldo - írta a 24.hu.

A 33 éves futballista már a karrieje utáni életre is gondol, de ahelyett, hogy a nyugdíjasok nyugodt életét élné, új fába vágná a fejszéjét.

A foci után színészkedni szeretnék. Sokat gyakoroltam már, több reklámban is szerepeltem.

Nyilván, tudom, hol a helyem, 42 évesen az ember előképzettség nélkül nem lesz főszereplő, de azért lehetek még hasznos

– jelentette ki a portugál, amivel akkor azzal a lendülettel be is indíthatta a hollywoodi pletykákat.

Ronaldo édesanyjára is kitért, elárulta, hogy anyukája nehezen tudja csak nézni mérkőzéseit, azonban a Bajnokok Ligája döntőjére el fog menni. Elmondása szerint édesanyja többi meccse alatt inkább elmegy sétálni.

A gólöröméről még a végén elmondta, a nők szeretik, amikor leveszi a mezét, a barátnője szerint pedig borzasztóan jól néz ki, szóval folytatja.

Címlapról ajánljuk

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Támadásba lendült Izrael - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Támadásba lendült Izrael - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Tegnap este Izrael elkezdte támadni Libanon határmenti területeit, a piacokon egyelőre azonban mérsékelt reakciókat hozott az esemény. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a befektetők a menekülőeszköznek számító arany felé kezdtek el fordulni. Ami a tőzsdei mozgásokat illeti, Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telik a kereskedés, míg Európában a tegnapi esés követően kisebb felpattanás, Amerikában pedig kisebb esés jöhet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×