eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Birmingham, 2013. május 19.Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője búcsúzik a szurkolóktól, miután befejeződött csapatának a West Bromwich Albion ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzése Birminghamben 2013. május 19-én. Ferguson most irányította utoljára a Manchester Unitedet, mert a bajnokság végén nyugalomba vonul. (MTI/EPA/David Jones)
Nyitókép: David Jones

Elhagyhatta az intenzív osztályt Sir Alex Ferguson

Elhagyhatta az intenzív osztályt Sir Alex Ferguson, Manchester United labdarúgócsapatának korábbi sikeredzője, aki szombaton kapott agyvérzést.

A klub szerda esti közleménye szerint Fergusonnak a továbbiakban nincs szüksége az intenzív osztálybeli kezelésre, és rehabilitációját fekvőbetegként folytatja.

A 76 éves szakembert a Manchester közelében található Salford Royal kórházban ápolják.

Ferguson 26 évig volt az MU vezetőedzője, ez idő alatt 38 trófeát gyűjtött a csapattal, 13-szor angol bajnok, kétszer Bajnokok Ligája-győztes lett a gárdával.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×