eur:
392.91
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A ferencvárosi Julian Koch (j) és a budafoki Csizmadia Csaba a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében játszott Budafoki MTE - Ferencváros visszavágó mérkőzésen a Budafoki MTE Sporttelepén 2017. május 17-én. A címvédő Ferencváros 4-2-re nyert harmadosztályú ellenfele otthonában, így összesítésben 12-2-vel jutott a kupadöntőbe.
Nyitókép: Illyés Tibor

Agyrázkódást és arckoponyatörést szenvedett a Ferencváros labdarúgója

Agyrázkódást és arckoponyatörést szenvedett Julian Koch, a labdarúgó NB I-ben listavezető Ferencváros német játékosa, aki szombaton, a Videoton elleni idegenbeli rangadón sérült meg.

A futballista a meccs 3. percében eszméletlenül terült el a gyepen, miután egy beadást követően ütközött Kovácsik Ádámmal, a hazaiak kapusával. Azonnal kórházba szállították.

"Juliant jelenleg megfigyelés alatt tartják a székesfehérvári kórházban. Hétfőn szállítják majd egy fővárosi intézménybe; akkor derül ki az is, az elkészült CT-felvételek megtekintése és további vizsgálatok után, hogy szükség lesz-e műtétre" - idézte vasárnap az FTC honlapja Dr. Pánics Gergely csapatorvost.

A felcsúti összecsapás gól nélküli döntetlennel ért véget, a fővárosi csapat így továbbra is egy ponttal vezeti a bajnokságot a Videoton előtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×