eur:
387.91
usd:
359.77
bux:
69279.48
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma

Hosszú Katinka továbbra sem versenyez

Nincs pontos információ, mikor versenyez újra Hosszú Katinka.

Hosszú Katinka az utóbbi években március elejéig már több versenyt is letudott, idén azonban még nem állt rajtkőre. 

Kiss Kinga, az Iron Aquatics kommunikációs vezetője a 24.hu kérdésére elmondta: háromszoros olimpiai bajnokunk versenynaptára egyelőre alakulóban van, ezért nincs határozott és pontos információ arról sem, hogy hol és mikor lesz az idei első versenye.

Március 9-11. között rangos úszóversenyt rendeznek Franciaországban. A Golden Tour pénzdíjas sorozat második állomásának péntektől vasárnapig Sarcelles ad otthont. Az egyes versenyszámok győztesei 400 euróval (124 ezer forintot), a második helyezettek ennek a felével, míg az, aki a dobogó harmadik fokára áll, az 150 euróval (46 500 forint) lesz gazdagabb.

A háromfordulós Golden Tour sorozat összesített versenyének öt legjobb férfi és női úszója között további 30 ezer eurót (7000-3500-2000-1500-1000) osztanak szét a rendezők. Az első, nizzai verseny után és az április elején Marseille-ben megrendezésre záróforduló előtt a férfiaknál 19 ponttal Verrasztó Dávid áll az élen.

A vb-ezüstérmes vegyesúszó neve ezúttal is szerepel a sarcellesi rajtlistán, ahogy Biczó Bencéé is.

Címlapról ajánljuk
Megint narancssárgára színeződött a Sajó vize

Baj van a határnál
Megint narancssárgára színeződött a Sajó vize

„Az elmúlt időszakban megint narancssárgára színeződött a Sajó folyó vize” – tájékoztatott Jerga Tibor, a szlovákiai Alsósajó község polgármestere. A szlovák környezetvédelmi minisztérium közölte, tárgyal a két éve természeti katasztrófát megélt folyóval kapcsolatos szükséges intézkedések finanszírozásáról.

A MOB elnöke fontos üzenetet mondott a Milák-ügyben

Tartsuk tiszteletben és ne bántsuk az olimpiai bajnok úszó Milák Kristófot, ezt kéri a szurkolóktól Gyulay Zsolt, a MOB elnöke. Beszélt a hatszoros olimpiai aranyérmes kajakozó Kozák Danuta visszatéréséről és az esélyesség kezeléséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek - díjmentes, interaktív online előadás

Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek - díjmentes, interaktív online előadás

Sokan szeretnének a mostani tőzsdei árfolyammozgások idején is kiharapni egy nagy falatot az elérhető tőzsdei profit tortájából, de kevesen veszik a fáradságot, hogy kereskedési tervet készítsenek, legyen szó akár rövidebb vagy hosszabb távú befektetésről. Legtöbben össze-vissza, az őket érő impulzusok alapján, rendszer nélkül kereskednek. Részben ez az oka annak, hogy a legtöbb kereskedő veszteséges. Webináriumunkon megismered a stratégiaépítés témakörét és legfontosabb lépéseit.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 10. 09:59
×
×
×
×