eur:
392.98
usd:
363.12
bux:
72167.4
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Megint mindenki a Barcelona góljáról beszél - videó

Az éllovas Barcelona 2-0-ra nyert hazai pályán az utolsó helyezett Málaga ellen a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

A katalán csapat úgy szerezte az első gólját, hogy előzőleg, Digne beadásakor a labda már elhagyta a játékteret az alapvonalnál, de a bíró - mivel az asszisztense nem jelzett - továbbengedte az akciót. Ez volt Deulofeu első találata a szezonban. A második gólt Iniesta szerezte.

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Repülőjáratkésések: lépett a budapesti repülőtér

Repülőjáratkésések: lépett a budapesti repülőtér

Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű járatkéséssel és -törléssel kellett számolnia a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A Budapest Airport menedzsmentje úgy döntött, hogy a repülőtéren egy-egy dedikált várakozóterületet jelölt ki 2A és 2B terminálokon. Itt az arra jogosult utasok kényelmesen tudnak várakozni, pihenni, a repülőtér üzemeltető szükség esetén ételt és italt oszt, a kisgyermekeseknek pedig bébiételt, pelenkát és törlőkendőt biztosít. A zónákban tartózkodók emellett gyorsabban juthatnak hozzá a járatukat érintő legfrissebb információkhoz – áll a Budapest Airport közleményében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 12:44
×
×
×
×