eur:
392.79
usd:
363.39
bux:
72242.88
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Federer Nadalt legyőzve nyerte a tornát

Roger Federer a világranglista-vezető Rafael Nadalt legyőzve nyert az 5,9 millió dollár (1,56 milliárd forint) összdíjazású sanghaji keménypályás férfi tenisztornán.

A 2014-es győztes, ezúttal második kiemelt svájci játékos két szettben, 1 óra 13 perc alatt győzte le spanyol ellenfelét, idei 6., pályafutása 94. tornagyőzelmét aratva. Utóbbival az örökrangsorban

beérte Ivan Lendlt, és már csak Jimmy Connors (109) áll előtte az 1968 óta tartó "open era" időszakában.

Az idén a Roland Garroson és a US Openen is diadalmaskodó Nadal és az Australian Openen és Wimbledonban győztes Federer 38. alkalommal mérkőzött egymással, párharcukat a spanyol játékos jelentős fölénye jellemzi (23-15).

Eredmény, döntő: Federer (svájci, 2.) - Nadal (spanyol, 1.) 6:4, 6:3

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×