eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Simán megfojtotta ellenfelét a Fradi

Kiütéssel felérő győzelmet aratott a Ferencváros a férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntőjébe jutásért zajló második selejtezőkörben, a Népligetben, szombaton, így a házigazda két sikerével már továbbjutott.

Eurokupa, 2. selejtezőkör, D csoport (Budapest, Népliget):

PQS-Ferencváros Waterpolo - Jadran Split (horvát) 17-3 (6-1, 3-0, 3-0, 5-2)

---------------------------------------------------------------------------   

az FTC góldobói: Jaksic 6, Német 3, Varga Dénes, Mitrovic, Sedlmayer 2-2, Jansik, Nikic 1-1

A címvédő magyar csapat a pénteki győzelmét követően - amikor három góllal verte a montenegrói Primorac Kotort - szombaton valósággal kiütötte a négyes másik délszláv tagját, a horvát Jadran Splitet. Már az első nyolc percben 6-1 volt az FTC javára, s két, egyformán 3-0-ra megnyert negyed után a befejező játékrészben újfent gólzáporral lepte meg riválisát.

A Ferencvárosban tarthatatlannak bizonyult az olimpiai és világbajnok szerb Nikola Jaksic, aki hatszor is bevette a splitiek kapuját. Vasárnap a spanyol Mataro vár a magyar együttesre.

pénteken játszották:

Ferencváros-Primorac Kotor (montenegrói) 13-10 (6-4, 4-2, 3-1, 0-3)    

vasárnap:

Ferencváros-Mataro (spanyol) 11.00

korábban:

Eurokupa, 2. selejtezőkör, C csoport (Aix-en-Provence):

Pays D'Aix Natation (francia) - PannErgy-Miskolci VLC 13-13 (2-2, 1-3, 3-4, 7-4) 

--------------------------------------------------------------------------------  

a miskolciak góldobói: Misic 5, Bowen, Berta 3-3, Milicic, Nagy 1-1  

A két csoportból az első kettő jut tovább. Hozzájuk azt a négy csapatot sorsolják majd, amely alulmarad a Bajnokok Ligája főtáblájára kerülésért sorra kerülő párharcokban. Az Ek negyeddöntős mérkőzéseit november 8-án és december 9-én játsszák.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×