eur:
391.75
usd:
359.55
bux:
72274.34
2024. július 15. hétfő Henrik, Roland
Keresnek-e havonta hatmillió forintot a győri kézilabdázónők?

Keresnek-e havonta hatmillió forintot a győri kézilabdázónők?

Felháborodott a Győri Audi ETO vezetése a megszellőztetett béreken.

A legjobban kereső hazai sportolók jövedelmeit próbálta összeszedni a Blikk, és az összeállításban az is szerepel, hogy a legmagasabb bért elkönyvelő sportolók között ott vannak a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO kézilabdázói is.

A klub a cikk nyomán közleményt adott ki, amelyben cáfolják, hogy több játékos is közel hatmillió forint havi fizetéssel rendelkezik.

"Szeretnénk hangsúlyozni, hogy egyrészt soha nem volt rá példa és a közeljövőben nem is tervezzük az ilyen mértékű bérek kialakítását, másrészt a klubvezetés kikéri magának és a játékosainak az őket megillető diszkréciót, hogy ilyen kérdésben név szerint megnevezzék őket és nevük mellett feltüntessék feltételezett fizetésüket, mely egyáltalán nem áll összhangban a valósággal" - áll a közleményben. 

Címlapról ajánljuk
„Minden nap szekálták” Trump feltételezett támadóját
Tudósítónktól

„Minden nap szekálták” Trump feltételezett támadóját

Az amerikai republikánus jelöltállító konvenció helyszínére indult el Donald Trump, aki ellen sikertelen merényletet kísérelt meg egy fiatal fegyveres szombaton. Az FBI szerint magányos támadó volt. Közben komoly bírálatok érték az elnöki testőrséget.

Euro 2024 - számadás: A spanyolok végigverték Európa elitjét

A torna legjobb csapata diadalmaskodott a 2024-es Európa-bajnokságon, a spanyol válogatott mind a hét mérkőzését megnyerte a tornán. Ritka menetelés végén ült fel a trónra: legyőzte, illetve kiejtette a rendező német csapatot, az előző torna két döntősét, a francia és az olasz válogatottat, s a legnagyobb esélyesek közé sorolt francia csapatot, a horvát, az albán és a georgiai együttest.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×