eur:
393.46
usd:
364.34
bux:
71930.89
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Drasztikus változtatás az angol futballban

Drasztikus változtatás az angol futballban

Rövidebb lesz az átigazolási időszak az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő együttesek számára, erről a Premier League klubvezetői döntöttek.

Az átigazolási időszak eddig - igazodva a legtöbb európai bajnoksághoz - augusztus 31-én zárult, míg a jövőben a szezon első bajnokiját megelőző csütörtök 17 óra lesz a végső határidő.

Idén a Premier League augusztus 11-én rajtolt, húsz nappal az átigazolási időszak zárását megelőzően. Így a jövőben nem fordulhat majd elő olyan, mint idén: Alex Oxlade-Chamberlain az Arsenalban játszott a Liverpool ellen, majd négy nappal később a londoniakat 4-0-ra legyőző csapathoz szerződött.

Az új szabály csak a játékosok vételét korlátozza, az eladásukat nem. Az angol másod-, harmad- és negyedosztályra a mostani változás nem vonatkozik, de az érintett klubok szeptember 21-i ülésén szintén napirendre kerül majd a téma.

Az átigazolási időszak mostaninál korábbi zárását, a bajnoki nyitányokhoz való igazítását több európai klub, valamint a kontinens sportági szövetségének (UEFA) elnöke, Aleksander Ceferin is támogatja.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Titokban vették fel Trump pikírt reakcióját: ez a kendőzetlen véleménye a Bident övező pletykákról

Titokban vették fel Trump pikírt reakcióját: ez a kendőzetlen véleménye a Bident övező pletykákról

Donald Trump volt amerikai elnök biztosra vette, hogy a hivatalban lévő demokrata, Joe Biden kiszáll az elnökválasztási versenyből a múlt heti vitán nyújtott gyenge teljesítménye után, amit Trump szerint ő ért el. A várható republikánus elnökjelölt emellett Kamala Harris alelnökről is megosztotta a nyomdafestéket nem tűrő véleményét egy közösségi médiában keringő videó tanúbizonysága szerint.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×