eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Tornagyőztes a pólóválogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott 9-7-re legyőzte Spanyolországot Athénban a Szamarcidisz Kupa zárónapján, ezzel veretlenül nyerte meg a felkészülési tornát.

A hazai szövetség honlapjának beszámolója szerint a korai (8.15-ös) kezdés ellenére a magyar együttes végig irányította az összecsapást, még úgy is, hogy a kerettagok közül ezúttal Hosnyánszky Norbertre és Varga Dénesre sem számított Märcz Tamás szövetségi kapitány. A csapat ennek ellenére két góllal győzött, ezzel pedig három győzelmet és egy döntetlent elérve megnyerte a Szamarcidisz Kupát.

A találkozó után Märcz Tamás azt emelte ki,

a válogatott lendületesen és gyorsan vízilabdázott.

"Közelről és távolról is jól átlőttük a spanyolok kezdőkapusát, magabiztosan játszottunk, türelmesek voltunk a kiállítások megszerzése érdekében. A zónából kaptunk egy-két elkerülhető gólt, ezt menetközben javítgattuk, s igazából a meccs végére állt össze a jó módszer" - értékelte a látottakat a honlapnak a szakember.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×