eur:
394.45
usd:
365.3
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Válaszoltak az andorrai bundavádra

Válaszoltak az andorrai bundavádra

A Szerencsejáték Zrt. nem tapasztalt visszaélésre utaló jeleket az Andorra-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtező körül.

A fortunaweb.hu szakportál vetette fel, hogy a hatóságoknak vizsgálniuk kellene, nem áll-e vesztegetés a magyar válogatott meglepő andorrai veresége mögött. A számítások szerint a Szerencsejáték Zrt.-t nagyjából 79 millió forintnyi kár érte ezen a fogadáson.

A játékszervező a Világgazdasággal közölte, hogy a Tippmix- és a Tippmix­pro-fogadások alapján megállapítható:

a magyar csapat vereségének sportszakmai okai voltak, a mérkőzés eredményének tisztességtelen befolyásolása teljesen kizárható.

A társaság minden fogadási esemény esetében monitorozza a fogadásokat, a piaci oddsmozgásokat és a beérkező sportszakmai információkat. A kockázatkezelési rendszer segítségével a Szerencsejáték Zrt. képes felderíteni a visszaélésre utaló jeleket, a szokásostól eltérő fogadásokat. A lottótársaságok nemzetközi monitoringrendszerének tagjaként arról is riasztást kap, ha a határainkon túl kötnek gyanús fogadásokat.

A cég közlése szerint a FortunaWeb cikkében feltételezett nyereménykifizetési és gazdaságossági értékek távol állnak a valóságtól, hiszen nem minden, Andorra győzelmére érkezett fogadás vált nyertessé, és a Szerencsejáték Zrt. az 1X2-es fogadásokon kívül további 63 lehetőséget kínált a mérkőzésre - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×