eur:
392.34
usd:
362.4
bux:
71892.29
2024. július 8. hétfő Ellák
Mégis eladná a Monaco Mbappét

Mégis eladná a Monaco Mbappét

Dmitrij Ribolovljev, a Monaco labdarúgóklub tulajdonosa kijelentette, hogy csapatuk nagy felfedezettje, Kylian Mbappé távozhat, ha szeretne.

"Nem azért vagyunk itt, hogy emberek sorsáról döntsünk, visszatartsuk őket, illetve igent vagy nemet mondjunk nekik. Nincsenek anyagi problémáink, senkit nem kényszerülünk eladni, de elképzelhetetlen, hogy egy játékost vagy egy edzőt az akarata ellenére megtartsunk. Anthony Martial is távozni akart, mi pedig megértettük" - nyilatkozta a L'Equipe című francia sportnapilapnak az orosz üzletember.

Ribolovljev hozzátette, az üzleti életben mindig veszít, aki szembemegy a piaccal és a tendenciákkal. Utalt arra is, hogy nem tudnak olyan mértékű fizetést adni a futballistáknak, mint például a Real Madridnál, az FC Barcelonánál vagy a Manchester Unitednél, márpedig "mindenkinek olyan magasra kell eljutnia a karrierjében, amilyen magasra csak lehet".

A francia bajnok AS Monaco vezetői eddig azon az állásponton voltak, hogy szeretnék, ha Kylian Mbappé még egy idényt náluk töltene. A 18 éves csatárért sajtóhírek szerint több mint 100 millió fontnak megfelelő összeget adna a Manchester United és a Real Madrid is, de a Liverpool és a Chelsea ugyancsak érdeklődik iránta.

Mbappé a mostani szezonban 26 góllal segítette a hercegségbelieket, akik a bajnoki cím megszerzése mellett az elődöntőig jutottak a Bajnokok Ligájában.

Címlapról ajánljuk

„Egyszer belehalok” – vallott a milliomos embercsempész

„Felkészültem a halálra” – mondta az Európában tevékenykedő egyik embercsempész, aki tavaly egymillió eurót keresett. A magát csak Taha néven említő férfi a Sky News-nak nyilatkozott a jövedelmező üzletről, amelyben rivális bandák fenyegetik egymást.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
A kormány hamarosan bejelentéseket tesz

A kormány hamarosan bejelentéseket tesz

Hétfő reggel fél 10-kor tart kormányszóvivői sajtótájékoztató Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Várhatóan részletesebb tájékoztatást ad Orbán Viktor miniszterelnök pénteki moszkvai, valamint hétfői moszkvai látogatásairól. Illetve további részleteket tudhatunk meg a magyar soros EU-elnökség közel jövőbeli terveiről. Az eseményről élőben tudósítunk.  

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 8. 09:14
×
×
×
×