eur:
395.32
usd:
368.55
bux:
71546.57
2024. július 2. kedd Ottó

Bebiztosította újabb bajnoki címét a Győr

A Győri Audi ETO KC házigazdaként 37-19-re legyőzte a Mosonmagyaróvár csapatát a női kézilabda NB I keddi mérkőzésén, ezzel bebiztosította története 13. bajnoki címét.

A továbbra is veretlen, listavezető Győrnek és a második helyezett Ferencvárosnak egyformán három mérkőzése van még hátra, vagyis a fővárosiak pontszámban elméletileg még utolérhetik riválisukat, de az egymás elleni eredmények alapján akkor is az ETO végezne az élen.

A vendégek csak 14 percig tudták tartani magukat (7-5), a folytatásban egyre nagyobb fölényben kézilabdáztak a győriek, akik hét góllal vezettek a szünetben

A második felvonásban gyorsan elérte, majd meg is haladta a tíz találatot a különbség, és bár az óváriaknak volt egy eredményes ötperces időszakuk, a hazaiak fölényes sikerét nem fenyegette veszély.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 15:34
×
×
×
×