eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Megvan a legnagyobb változás a Magyar Olimpiai Bizottságban

Megvan a legnagyobb változás a Magyar Olimpiai Bizottságban

Az első munkahét meglehetősen sűrűn telt a Magyar Olimpiai Bizottság nemrég megválasztott elnökének, Kulcsár Krisztián erről a MOB és a Coop együttműködési szerződésének aláírása után beszélt az InfoRádiónak.

Kulcsár Krisztiánt választották elnöknek a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) május 2-i tisztújító közgyűlésén, és azonnal belevetette magát a munkába, elődjével, a Győrben polgármesterként is dolgozó Borkai Zsolttal ellentétben ügyvezető elnökként részt vesz a szervezet napi munkájában is.

"A legjobban az fejezi ki az első néhány napomat, hogy sűrű volt. Azért is, mert a napi operatív munkát teljesen át kellett látnom és vennem, és sűrű a tekintetben is, hogy néhány nemzetközi kötelezettségnek is eleget kellett tennem" - mondta az InfoRádiónak Kulcsár Krisztián, és ezek között említette az idei kiemelt hazai rendezésű sporteseményeket, a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Játékokat, a budapesti vizes-világbajnokságot, valamint különböző sportágak itthoni világkupa-versenyeit. "Ráadásul májusban a legtöbb sportszövetségnél közgyűlések is vannak, szóval elég intenzív időszakba csöppentem bele" - mondta az új MOB-elnök.

A kérdésre, hogy mi a legnagyobb változás a Magyar Olimpiai Bizottság működésében, így felelt: "Hogy minden, amiről beszéltem, minden, ami az elmúlt egy hétben csináltam, abban személyesen és aktívan részt veszek."

Csütörtökön például aláírta azt a szerződést, amellyel újabb, a következő olimpiai ciklusra szóló stratégiai együttműködési megállapodást kötött a MOB és a szervezetet 1996 óta támogató Coop üzletlánc.

"Az a fajta stabilitás, amelyet az ilyen partnerek nyújtanak az olimpiai bizottságnak, kulcsfontosságú, hogy a MOB hosszú távon stabilan és sikeresen tudjon működni" - mondta Kulcsár Krisztián.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×