eur:
386.71
usd:
355.41
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Kétmeccses eltiltást kapott a lábtörő walesi

Két mérkőzésre szóló eltiltást kapott a walesi Neil Taylor, aki egy hónapja eltörte az ír Seamus Coleman lábát a két labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőjén.

Taylor a gól nélküli döntetlenre végződött dublini találkozó 69. percében durván rácsúszott az ír csapatkapitányra, akinek a sípcsontja és a szárkapocscsontja is eltörött a jobb lábában. Coleman - akit hordágyon, nagy fájdalmak közepette, oxigénmaszkban vittek le a pályáról - várhatóan csak egy év múlva térhet vissza.

A kiállított hátvéd június 11-én Szerbia és szeptember 2-án Ausztria ellen nem játszhat.

Öt forduló után az írek - az éllovas szerbekhez hasonlóan - 11 ponttal állnak selejtezőcsoportjuk második helyén, a tavalyi Európa-bajnokságon elődöntős walesiek hét ponttal a harmadikok.

Címlapról ajánljuk

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vox
Patrióta harcosokról beszélt üzenetében Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×