eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Óriási magyar teniszbravúr

Fucsovics Márton két szettben, 63 perc alatt győzött a Budapesten zajló 482 ezer euró (150 millió forint) összdíjazású salakpályás tenisztorna első fordulójában a rutinos orosz Mihail Juzsnij ellen.

Néhány megingástól eltekintve a világranglistán 154. helyezett magyar játékos az első játszmában összeszedett játékot nyújtott, végig kezében tartotta az irányítást. Fucsovics 1:1-nél és 4:2-nél nyerte el ellenfele adogatását, így 32 perc alatt szettelőnyre tett szert.

A keveset és lassan mozgó Juzsnij (89.) a folytatásban sem tudta felvenni Fucsovics tempóját, a magyar játékos így 2:2 után ismét elvette ellenfele szervajátékát. A motivációját egyre inkább elveszítő orosz teniszező újabb gémet bukott el, így Fucsovics 5:2-es előnyénél saját szervajátékával lezárta a találkozót.

Fucsovics ellenfele a második fordulóban a negyedik helyen kiemelt spanyol Fernando Verdasco lesz majd.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×