eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Michelisz Norbert végül ilyen autóval versenyez idén - képgaléria

Piros-fehér-zöld színű autóban versenyez idén a túraautó-világbajnokságon Michelisz Norbert. A Honda gyári pilótája immár a gyári színeket is megkapja.

A WTCC tavalyi szezonjában az 5-ös rajtszámmal induló Michelisz Norbert a szürke és piros színekkel dekorált Honda Civic volánja mögött versenyzett, az idén azonban átül a gyári csapat Castrol által támogatott versenygépébe, akárcsak csapattársa Tiago Monteiro. A sima gyári festésű autóban az új pilóta, a japán Micsigami Rjo kapott helyet.

Így a rajtszám nélkül nehezebb lesz majd megismerni a magyar pilótát, egy apró különbség azonban akad majd. Michelisz autójának tükörháza zöld színű, míg Monteiróén fehér.

“Örülök is, meg nem is az idei színváltásnak. Annyiban jó az új, hogy így a magyar zászló színeit viseli az autó, hiszen piros, fehér és zöld lesz.

A tavalyi minta a szürkével viszont sokkal jobban tetszett,

szívesen maradtam volna amellett” – mondta az Indexnek a magyar pilóta.

Bár elégedett volt új versenymérnökével Michelisz Norbi, a 2017-es szezont újra a megszokott felállásban folytatják. Tehát Andrea Cisotti helyett ismét Bári Gergő lesz a magyar pilóta mellett, így elmondása szerint Juhász Szabolcs adatmérnökkel kiegészülve igazi kis magyar különítményt alkotnak majd a Hondán belül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Megjelent a McKinsey legfrissebb autóipari trendekre vonatkozó globális fogyasztói felmérése, amelyben több izgalmas megállapítás is található. Természetesen az anyag gerincét az elektromos autózás teszi ki, erre vonatkozik a legtöbb kérdés, és az látszik, hogy a fogyasztók egyre nagyobb hajlandóságot mutatnak az elektromos autók vásárlására, de többek között a töltéssel és a költségekkel kapcsolatos vélt vagy valós aggályok továbbra is komoly korlátot jelentenek. A felmérés ezen felül megállapítja azt is, hogy globálisan az EV-tulajok 29 százaléka akar visszaváltani belső égésű motoros autóra, míg az USA-ban ez az arány közelíti az 50 százalékot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×