eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Magic Johnson újra a fedélzeten: ő a Los Angeles Lakers megmentője?

A klub egykori legendás játékosa, Earvin "Magic" Johnson lett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban szereplő Los Angeles Lakers sportigazgatója.

Johnson kinevezése mellett kedden azt is bejelentették, hogy 17 év után távozik Mitch Kupchak vezérigazgató, és Jeanie Buss tulajdonos a bátyját, Jim Busst is menesztette az ügyvezető alelnöki posztról.

"Hiszek benne, hogy a mostani intézkedéseimnek köszönhetően a Lakers visszatér azokba a magasságokba, ahol Jerry Buss időszakában volt, és amit rajongóink joggal várnak" - utalt édesapjára, a klub néhai tulajdonosára Jeanie Buss.

A Lakers története legrosszabb időszakát éli, ugyanis sorozatban háromszor maradt le a rájátszásról. Tavaly 17 győzelem mellett 65 vereséggel zárt, jelenleg pedig 19/39 a mutatója.

Kupchak összesen 30, Jim Buss pedig 19 évig dolgozott a klubvezetésben.

Pályafutása során Magic Johnson kizárólag a Lakers színeiben szerepelt az NBA-ben, amelyben öt alkalommal lett bajnok. Visszavonulása óta klubvezetőként még nem tevékenykedett, de sikeres befektetőnek, üzletembernek bizonyult, illetve 1994-ben egy rövid ideig edzőként segítette korábbi csapatát.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×