eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Bánhidi: a dánok lebecsülték a kézilabda-válogatottat

Ha a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosai hisznek magukban, akkor bármire képesek lehetnek a franciaországi világbajnokságon – vélekedett Bánhidi Bence beállós a norvégok elleni keddi negyeddöntő előtt.

Emberfeletti teljesítményt nyújtott a magyar férfi kézilabda-válogatott az olimpiai bajnok dánok ellen 27-25-re megnyert nyolcaddöntőben – értékelt az InfoRádiónak Bánhidi Bence, a csapat szegedi beállósa.

A 21 éves játékos kiemelte, hogy a válogatott játékosok támadásban és védekezésben is segítették egymást, és megmutatták, hogy a magyar együttes bárki ellen képes lehet jó teljesítményre.

Ahogy a dánok kijöttek a mérkőzésre, látszott rajtuk, hogy túlzottan magabiztosak és lebecsülik a magyar válogatottat. A dánok nem úgy játszottak, ahogy korábban, ráadásul a magyar csapat a tornán most nyújtotta a legjobbját – vélekedett a szegedi játékos.

Bánhidi Bence – hasonlóan Balogh Zsolthoz – úgy véli, ha a magyar együttes továbbra is így játszik, és a játékosok hisznek magukban, akkor egészen messzire juthatnak a vb-n.

A válogatott beállósa szerint kemény, harcos mérkőzés lesz a norvégok elleni negyeddöntő.

„Videón alaposan kielemezzük a játékukat, aztán minél jobban felkészülünk a skandinávok ellen. Bár mindenki fáradt a dánok elleni meccs miatt, de ezt le kell győzni, és menni tovább, küzdeni kell az újabb győzelemért” – tette hozzá Bánhidi Bence.

A beállós hangsúlyozta, nem lesz sima mérkőzés a norvégok ellen, de mindent megtesznek az elődöntőbe jutásért.

Nagy László visszatéréséről azt mondta, a csapatkapitány védekezésben és támadásban is sokat hozzá tette válogatott nyolcaddöntős sikeréhez.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 19:01
×
×
×
×