eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba

Az új kapitány a fiataloknak is esélyt adna

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége Hüttner Csabát választotta a válogatott szövetségi kapitányának. A szakember az InfoRádiónak azt mondta, hogy a fiatal versenyzőknek is több lehetőséget kell adni a jövőben.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem reménykedtem, nagyon szerettem volna, hogy engem válasszanak. Nagyon örülök neki, és várom az új feladatokat" – mondta Hüttner Csaba.

„Természetesen konzultáltam Storcz Botonddal az utóbbi napokban, mivel az elmúlt 8 évben nagyon harmonikus munkakapcsolatunk volt, és természetesen baráti is” - tette hozzá a Storcz Botondot váltó új szövetségi kapitány.

Hozzátette: nagyon sajnálja, hogy nem tudnak ezután ilyen szinten együtt dolgozni, mivel úgy látja, nagyon jól működött a munkakapcsolatuk. Ám ezután is várja a segítségét és tanácsait.

„Minden okom megvan arra, hogy azt gondoljam, támaszkodhatok a segítségére az első időkben” – véli Hüttner Csaba.

A terveivel kapcsolatban elmondta, hogy véleménye szerint minden szakágnak megvannak az erősségei, és látható, hogy mik a gyengeségei.

„Az utánpótlás az utóbbi években sikert sikerre halmozott. Ezekből a fiatalokból a nagyon erős férfi kajak és kenu szakágba, illetve a női szakágba is be kell építeni azokat a versenyzőket, akik érdemesek arra”

- vázolta a terveit az új szövetségi kapitány.

„Természetesen ezzel nem hátrányt teremtünk a most eredményes versenyzőinknek, hanem egy egészséges egyensúlyt kell megtalálnunk."

"Azt látva, hogy milyenek a mostani versenyzőink és milyen az utánpótlás, folyamatosan kiegészíteni és erősíteni fogják egymást” - véli Hüttner Csaba.

„Azt gondolom, hogy egy négy lábon álló, erős válogatottat lehet építeni” - hangsúlyozta az új szövetségi kapitány.

„Szeretném megvalósítani az álmomat, hogy ebben a felnőtt szegmensben is sikeres legyek. Azt kívánom, hogy az edzők és a versenyzők is meg tudják valósítani önmagukat az irányításom alatt” - összegezte Hüttner Csaba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.

Robert Fico méltatta Orbán Viktor moszkvai útját

A szlovák kormányfő azt mondta, ha egészséges lenne csatlakozott volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Hogy lesz ebből újra ingatlanmánia? Gyenge számok jöttek a magyarok egykori kedvenceitől

Hogy lesz ebből újra ingatlanmánia? Gyenge számok jöttek a magyarok egykori kedvenceitől

Változást reméltek tőle, de átütő sikert egyelőre nem hozott az ingatlanalapok keresletében a kormány legújabb intézkedése. Nem segít a helyzeten, hogy az első félévben az ingatlanalapok nem tudtak meggyőző hozamokat felmutatni, csupán egy lakossági, forintos alap tudott 5% felett teljesíteni. A legnagyobb ingatlanalap továbbra is az Erste Ingatlan alapja több mint 750 milliárd forintos vagyonával, de gyakorlatilag a legnagyobb sorozatok kezében koncentrálódik a kategória teljes, 2000 milliárd feletti vagyona.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×