eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Borkai: a MOB nem is számolt már Deutsch munkájával

Elfogadta Deutsch Tamás alelnök lemondását Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, aki szerint a sporttörvény módosítása miatt amúgy is megszűnt volna a MOB-tagsága, ezért nem is számoltak már Deutsch munkájával.

Lemondott posztjáról Deutsch Tamás, a Magyar Olimpiai Bizottság fogyatékosok sportjáért felelős alelnöke. A Magyar Paralimpiai Bizottságban is alelnöki tisztet ellátó sportvezető erről levélben tájékoztatta Borkai Zsolt MOB-elnököt, aki a lemondást elfogadta.

„Természetesen tudomásul vettem Deutsch Tamás lemondását, akinek a 2017. január elsején hatályba lépő új sporttörvény MOB-ot érintő módosításai értelmében amúgy is megszűnt volna a MOB-tagsága és egyben MOB-alelnöki pozíciója is.

Ez az a tény, ami miatt kifogásolja az új alapszabály-tervezetet.

Januártól tehát a Magyar Olimpiai Bizottság Deutsch Tamás munkájával amúgy sem számolt. Mivel a Magyar Paralimpiai Bizottság a jövőben önálló köztestületként működik majd, így ott is sok tennivaló lesz, ezért az MPB tagjaként és alelnökeként is jó munkát és sok sikert kívánok neki, a MOB-ban végzett eddigi tevékenységét és munkáját nagyon köszönöm" – reagált a MOB honlapján a lemondásra Borkai Zsolt.

Címlapról ajánljuk
A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

Az Európa-bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését – pozitív értelemben – a georgiai válogatott okozta, amely vasárnap este kilenc órától története legnagyobb mérkőzését játssza Kölnben, a spanyolok ellen. Százéves grúz-georgiai futballtörténelem, magasságokkal és mélységekkel.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×