eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Nico Rosberg maradni akar

A Formula-1 idei világbajnoka, a visszavonulását pénteken váratlanul bejelentő német Nico Rosberg továbbra is "valamilyen módon" a sportágban akar maradni.

A 31 éves pilóta szombat este egy berlini jótékonysági gálán beszélt arról, hogy számára a Formula-1 a világ legjobb sportja, és szeretne továbbra is benne maradni "valamilyen módon", ám már nem versenyzőként.

Rosberg azt is elmondta, hogy most mindenek előtt egy hosszú vakációra utazik feleségével, Viviannal.

A Mercedes pilótája a múlt vasárnapi Abu-Dzabiban rendezett zárófutamon elért második helyezésével biztosította be világbajnoki címét. Rá öt napra, pénteken viszont váratlanul bejelentette visszavonulását.

A 31 éves Rosberg 2006-ban mutatkozott be az autós gyorsasági világbajnoki sorozatban, melyben 206 versenyen indult, 23 futamot nyert meg, összesen 57-szer állt dobogóra, 30-szor indulhatott az első rajtkockából, múlt vasárnap pedig megszerezte első vb-címét.

Michael Schumacher és Sebastian Vettel után Rosberg a németek harmadik Formula-1-es világbajnoka. Édesapja, a finn Keke Rosberg 1982-ben nyert vb-t.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×