eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Volt klubjának fizethet a Premier League-edző

Pert vesztett két évvel ezelőtti távozása kapcsán Tony Pulis, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő West Bromwich Albion jelenlegi vezetőedzője, s az ítélet szerint 3,7 millió fontot köteles fizetni volt klubjának, a Crystal Palace-nak.

Az 58 éves walesi szakember szerződése úgy szólt a londoniaknál, hogy ha 2014-ben benntartja a csapatot a Premier League-ben, és az év augusztus 31-ig megtartja állását, akkor 2 millió fontos bónuszra jogosult. Aztán a gárda ugyan élvonalbeli maradt, de Pulis augusztus 14-én - két nappal azután, hogy felvette a milliós jutalmat - távozott posztjáról.

A Crystal Palace azt állítja, hogy a tréner rászedte őket, miután azt mondta: elkötelezett az egyesület mellett, azért kéri kicsit korábban a pénzt, mert földet szeretne vásárolni a gyerekeinek.

A fellebbviteli testületként eljáró legfelsőbb bíróság hétfői ítélete szerint Pulis hazudott és semmilyen földet nem vásárolt.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×