eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Csúcsot döntött a Bayern München árbevétele

Ismét rekordot döntött a Bayern München labdarúgóklub árbevétele, amely egy év alatt húsz százalékkal nőtt, így meghaladta a 626 millió eurót.

A német klub bejelentése szerint a 2015/16-os költségvetési évben elkönyvelt 626,8 millió eurós (194 milliárd forint) forgalom több mint 100 millió euróval nagyobb, mint az előző időszakban.

A Bundesliga címvédőjének, Németország leggazdagabb klubjának adózás előtti eredménye is csúcsot döntött azzal az 53,9 millió eurós összeggel, ami 22,5 millióval több az előzőnél. A Bayern sorozatban immár 24. alkalommal könyvelhetett el profitot a pénzügyi év végén.

A szponzori és marketing-bevételek több mint ötven százalékkal, 169,8 millió euróra nőttek, az arculati termékek értékesítéséből pedig 108 millió euróra tettek szert a müncheniek.

Bár ezek alapján a Bayern lehetne a világ egyik legtehetősebb labdarúgóklubja, a televíziós bevételei (83 millió euró) csupán a töredékét teszik ki az angol klubok hasonló forrásainak.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×