eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Fábiánné: nem érzem magam hibásnak

Harag nélkül hagyta el Fábiánné Rozsnyói Katalint a korábban sikeres, de Rióról lemaradó férfi kajaknégyes. Kammerer Zoltán az InfoRádiónak azt mondta: arra a döntésre vár, hogy 500 vagy 1000 méteren rendeznek négyest a következő olimpián.

Elváltak egymástól Fábiánné Rozsnyói Katalin és a londoni olimpián ezüstérmes férfi kajaknégyes tagjainak útjai: Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás és Pauman Dániel nem a 73 éves edzővel készül a jövőben.

„Elmondták, hogy újítani szeretnének. Én tudom, hogy mit lehet és mit nem lehet újítani. Kíváncsian várom, hogy mire jutnak” – mondta a mesteredző az InfoRádiónak.

Fábiánné Rozsnyói Katalin szerint ha a négyes tagjai csak annyit tesznek, amennyit addig, akkor talán elérik az eddigi szintet, ha viszont csak egy kicsivel kevesebbet, akkor nem. A közös munkáról azt mondta, hogy jól megvoltak, bár az utóbbi években akadtak kivételek, de nem érzi magát hibásnak.

A Vasas edzője egyedül Takács Tamarával folytatja a munkát, más tanítványt nem keres.

Kammerer Zoltán az InfoRádiónak azt mondta, hogy a váltás harag vagy elégedetlenség nélkül történt, és már augusztus végén eldőlt.

Úgy tudja, hogy Tóth Dávidnak, Kulifai Tamásnak és Pauman Dánielnek a Vasas után más klubot kellett keresni, míg „Kati néni” a piros-kék egyesület edzője, ez indokolta a szakítást.

„Nem úgy váltunk el, hogy soha többet nem dolgozunk együtt, mert nem tudni, hogy mit hoz a jövő. Lehet, hogy egy fejezetnek vége, de a regénynek még nincs” – fogalmazott a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó.

A Győr versenyzője azt várja, hogyan dönt a nemzetközi szövetség (ICF) novemberben az olimpiai számokról. Ha marad az 1000 méteres négyes a programban, akkor együtt képzeli a jövőt eddigi társaival, ha viszont az 500-as táv kerül a műsorba, akkor egy győri csapathajóban állna rajthoz.

Kammerer Zoltán elmondta azt is, hogy jelenleg nevelőedzőjével, Nieberl Lászlóval és Klink Zoltán erőnléti edzővel készül.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×