eur:
394.99
usd:
367.79
bux:
71586.1
2024. július 2. kedd Ottó

Nikolicsék zárt kapuk mögött fogadják a Real Madridot

Zártkapus büntetést kapott a Legia Warszawa, így a lengyel csapat üres lelátók előtt lesz kénytelen játszani a Real Madriddal a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek következő fordulójában.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapjának csütörtöki közlése szerint a szervezet fegyelmi bizottsága azért büntette meg Nikolics Nemanja klubját, mert a nyitófordulóban a Borussia Dortmund elleni összecsapáson a hazai szurkolók sértő, rasszista és személyeskedő rigmusokat skandáltak, illetve megdobálták és megtámadták a vendégszektorban tartózkodó német drukkereket. A biztonsági személyzetnek könnygázt kellett bevetnie a randalírozó varsói szimpatizánsok megfékezésére.

A zártkapus büntetés mellett a varsóiaknak 80 ezer eurót is be kell fizetniük az UEFA kasszájába.

Az eddig nyeretlen Legia október 18-án fogadja a címvédő Real Madridot.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×