eur:
392.79
usd:
363.39
bux:
72242.88
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Erre számít Storck a nyitányon

Az elmúlt időszakot lezárta a magyar labdarúgó-válogatott, új kihívás, új cél lebeg előtte, mégpedig a világbajnoki selejtezők sikeres megvívása - mondta Bernd Storck szövetségi kapitány a keddi nyitányt megelőző feröeri sajtótájékoztatón.

"Nagyon nehéz meccs vár ránk, mint ahogyan az előző sorozatban is roppant nehéz volt Feröer ellen játszani" - vezette fel a tórshavni találkozót Storck. "Itt egy góllal tudtunk nyerni, odahaza pedig nagy kockázatot kellett vállalni, és szerencsénk is volt" - idézte fel az Eb-selejtezőt, hozzátéve, hogy szerinte a feröeriek nem véletlenül győzték le kétszer is a görögöket, s míg korábban felívelésekkel próbálkoztak, ma már sokkal kombinatívabb a játékuk.

"A műfű más stílusra kényszerít bennünket, mint amit megszokhattak tőlünk a szurkolók, de mindenki készen áll, és az időjárás is kedvez a kilencven perc futáshoz. Szoros mérkőzésre számítok" - fogalmazott Bernd Storck.

Elek Ákos arról beszélt, hogy a felkészülés során a stáb igyekezett szimulálni a feröeri körülményeket, ezért azok nem okozhatnak meglepetést.

"Egy hetet készültünk műfüvön, ez nem jelenthet gondot. Két éve rosszabb volt az időjárás itt, hidegebb volt, most kedvezőbbek a körülmények" - vélekedett. "Magunkra kell koncentrálnunk, de intő jel a két korábbi meccsünk Feröer ellen. Nagyon komolyan kell venni a hazaiakat, többet kell birtokolnunk a labdát és helyzeteket kell kialakítani. Több góllal szeretnénk megnyerni a mérkőzést" - jelentette ki a DVTK középpályása.

A Darmstadtban játszó Kleinheisler azzal kezdte, nem tudja, hogy áll majd fel a kezdőcsapat, de ha játéklehetőséget kap, mindent megtesz a győzelemért.

"Jó formában vagyunk, nyerni jöttünk Feröerre. Először járok itt, és bár nem vagyunk hozzászokva a műfűhöz, tetszenek a körülmények" - tette hozzá.

A Feröer-szigetek - Magyarország mérkőzést kedden közép-európai idő szerint 20.45-től rendezik.

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×