eur:
394.93
usd:
367.84
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó

Így alakulhat Cristiano Ronaldo jövője!

Ronaldo és Bale is hosszabbít a Real Madridnál.

Spanyol lapértesülés szerint hamarosan szerződést hosszabbít Gareth Bale-lel és Cristiano Ronaldóval a labdarúgó Bajnokok Ligájában címvédő Real Madrid.

A Marca információja szerint a 27 éves walesi csatár megállapodását két évvel, 2021-ig hosszabbítják meg. Az új egyezség értelmében folyamatosan emelkedik majd a keresete, így a jelenlegi évi tízmillió eurós (kb. 3,1 milliárd forint) jövedelme 11-re, majd 13-ra nő. Bale így Ronaldo után a klub második legjobban fizetett játékosa lesz, megelőzve a kapitány Sergio Ramost.

A portugál sztár szeptember végéig állapodhat meg jelenlegi, 2018-ig szóló szerződésének kétéves meghosszabbításáról. Becslések szerint a 31 éves Európa-bajnok éves fizetése 21 millió euróra rúg.

Ha mindkét hosszabbítás valóra válik, akkor Zinedine Zidane vezetőedző szinte minden alapemberével hosszú távon számolhat. A többiek közül Pepe szerződése jövőre, Luka Modricé két, Karim Benzemáé három, Toni Kroosé pedig négy év múlva jár le.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×