eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Labdarúgó NB I - Ideiglenesen Herczeg András irányítja a DVSC edzéseit

Ideiglenesen Herczeg András irányítja a szakmai munkát a DVSC-TEVA labdarúgócsapatánál, amelynél Kondás Elemér hétfőn mondott le a vezetőedzői posztról.

A bajnokságban két forduló után egypontos, az Európa Ligából pedig kiesett együttes honlapjának keddi beszámolója szerint Herczeg a vasárnapi, Gyirmót elleni mérkőzésig vezeti a Debrecent, a klub vezetése folyamatosan keresi a végleges megoldást.

"Nem terveztem jelen pillanatban, hogy leülök a kispadra, de a kialakult helyzetben úgy éreztem, segítenem kell a klubnak" - idézi a csapat honlapja Herczeget, aki a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője.

Kondás Elemér a debreceni együttessel két bajnoki címet és egy bajnoki bronzérmet nyert, a Magyar Kupában pedig kétszer diadalmaskodott. Az edző 162 bajnoki találkozón irányította a csapatot, ami rekord a DVSC történetében, s a szerzett pontok tekintetében is csúcstartó a klubnál.

A Debrecen az Európa Liga-selejtező első köréből kettős győzelemmel jutott tovább a San Marinó-i La Fiorita ellen, ám a második fordulóban meglepetésre kettős vereséggel búcsúzott a fehérorosz Tarpeda Zsodzinával szemben. Az OTP Bank Ligában az első fordulóban hazai pályán 1-1-et ért el a csapat a Paks ellen, míg vasárnap 3-1-re kikapott a Vasas vendégeként.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×