eur:
394.84
usd:
367.6
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

A Barcelona ismét duplázott

A rendes játékidőben közel 60 percig emberhátrányban játszó FC Barcelona a hosszabbításban szerzett két góllal legyőzte a Sevillát és ezzel elhódította a labdarúgó Spanyol Király Kupát.

A madridi fináléban a bajnok katalán együttesből a 36. percben Javier Mascheranót állította ki a játékvezető lerántásért, az Európa Liga-győztes sevillaiak egy órán át így emberelőnyben játszhattak, ám csak kapufáig jutottak.

Az újabb fordulatot a rendes játékidő hajrája tartogatta, amikor a Sevilla is megfogyatkozott, miután Ever Banegát küldték le a pályáról Neymarral szembeni szabálytalanságáért.

A hosszabbításban a Barcelona már a hetedik percben gólt szerzett: Messi átadása után Jordi Alba lőtt a kapuba. A Barca ezután őrizte előnyét, majd a 122. percben - egy újabb sevillai kiállítást követően - még Neymar is betalált, így a katalánoké lett a Király Kupa.

Az FC Barcelona ezzel nem csupán a bajnokságban, hanem a kupában is megvédte címét, s ez utóbbiban 28. sikerét aratta.

Eredmény:

FC Barcelona-Sevilla 2-0 (0-0, 0-0, 1-0) - hosszabbítás után

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×