eur:
395
usd:
367.23
bux:
71623.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Még lehet jelentkezni a Kihívás Napjára

A Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) meghosszabbította a nevezési határidőt az idei Kihívás Napjára.

Az MSZSZ közleménye szerint azok, akik még nem regisztráltak, de szeretnének részt venni Magyarország legnagyobb szabadidősport eseményén, május 11-ig adhatják le nevezésüket a www.kihivasnapja.hu oldalon. A településeken kívül az idén tanintézmények, sportszerkesztőségek, tűzoltó-parancsnokságok és cégek is versenyeznek majd a május 25-én.

A kezdeményezésnek - melyet idén a főtámogató Coca-Cola Testébresztő programja segít - az a célja, hogy felhívja a lakosok, önkormányzatok, tanintézmények figyelmét a testmozgás és az aktív egészséges életmód fontosságára.

A 25 éves múltra visszatekintő Kihívás Napjának a célja változatlanul az, hogy minél többen végezzenek legalább napi negyedórányi aktív testmozgást. A közlemény emlékeztet rá, hogy tavaly több mint 67 millió aktív mozgással töltött percet regisztráltak az eseményen.

Az MSZSZ februárban azt írta, hogy idén nyolcszázezer ember részvételére számít.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×