eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Hajrágóllal győzött az MTK a Paks ellen

A második helyen álló MTK Budapest a hosszabbítás pillanataiban szerzett góllal 1-0-ra legyőzte a vendég Paksot Dunaújvárosban a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójából elhalasztott, kedden pótolt mérkőzésen.

A fővárosiaknak ez volt az ötödik hazai meccsük a Fejér megyei városban, és egy döntetlen mellett negyedszer gyűjtötték be a három pontot. Mostani sikerükkel ötpontos előnyre tettek szert a harmadik Debrecennel szemben.

A február 13-ai bajnokit a paksi klub egyik játékosánál és munkatársánál diagnosztizált bakteriális fertőzés miatt halasztották el.

OTP Bank Liga, 20. forduló:

MTK Budapest-Paksi FC 1-0 (0-0)

-------------------------------

Dunaújváros, 400 néző, v: Andó-Szabó

gólszerző: Baki (93.)

sárga lap: Thiam (23.), Vass Á. (80.), illetve Szabó J. (35.)

MTK Budapest:

-------------

Hegedüs - Bese, Grgic, Poór, Vadnai - Gera D. (Deutsch, 90.), Vass Á., Thiam, Kanta (Baki, 86.), Hajdú (Varga Sz., 61.) - Nikac

Paksi FC:

---------

Székely - Kulcsár D., Gévay, Lenzsér, Szabó J. - Kővári, Kecskés, Kesztyűs (Szakály D., a szünetben), Bertus, Hahn (Nagy R., 80.) - Bajner (Bartha, 68.)

Az első félidőben valamivel támadóbb szellemben futballozott az MTK, de a kapu egyik oldalon sem forgott komoly veszélyben. A szinte teljesen eseménytelen játékrész után gól nélküli döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.

Fordulás után megmaradt az MTK fölénye, de a Paks lassan magára talált, sőt a hajrához közeledve egy lesgólig is eljutott. A fővárosi együttes saját szempontjából a legjobbkor, a lefújás előtti pillanatokban szerezte meg a három pontot érő gólt: a néhány perccel korábban beállt Baki szabadrúgás után pontosan fejelt a paksi kapuba.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×