eur:
401.62
usd:
364.03
bux:
72649.8
2024. október 3. csütörtök Helga

Videó a síelő borzalmas bukásáról: Macartney már nincs kómában

Felébresztették a mesterséges kómából Scott Macartneyt, aki az alpesi síelők Világkupa-sorozatának kitzbüheli állomásán bukott óriásit szombaton.

Az amerikai versenyző röviddel a cél előtt, mintegy 140 km/órás sebességnél esett el, a sisakja eltörött, és mozdulatlanul terült el a pályán.

Súlyos fejsérülései miatt mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol már vasárnap reggel magához térítették. Az orvosok szerint állapota stabil, és várhatóan teljesen felépül.

"Pár napot még biztosan itt kell töltenem, de egyre jobban érzem magam. A futamra csak a bukásig emlékszem, onnantól minden kiesett, a nap maradék részéről fogalmam sincs. Talán később beugrik majd egy-két dolog" - mondta kórházi ágyán a 30 éves síelő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
Visszaütötték a forintot, 401 felett ragadt az euró

Visszaütötték a forintot, 401 felett ragadt az euró

Csütörtökön újabb másfél éves mélypontra esett a forint az euróval szemben 402-nél, majd erősödni tudott, de a nap végén újra visszaütötték 401 fölé. Közben a dollár egy váratlanul erős amerikai adatra még tovább erősödött, így vele szemben a forint kéthavi mélypontra esett. A forint árfolyamának alakulása fontos témája lesz a Portfolio gazdasági csúcskonferenciájának, amelyre itt tudsz jelentkezni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 3. 18:12
×
×
×
×