eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Folytatódik Ronaldo kálváriája

Korábban arra lehetett számítani, hogy az Empoli elleni vasárnapi mérkőzésen tér vissza a pályára Ronaldo, ám a Milan brazil csatára továbbra sem épült fel teljesen.

Nem épült fel teljesen Ronaldo, így el kell halasztani a vasárnapi, Empoli elleni mérkőzésre tervezett visszatérését.

A Fenoménnak becézett aranylabdás brazil csatár közel három hónapja térdsérüléssel bajlódik, ami miatt ebben a szezonban még egyetlen percet sem játszott. A milánói klub orvosai rosszul mérték föl a labdarúgó térdének állapotát, és ez is hátráltatta a felépülést.

"Már majdnem teljesen felépült, és sokat dolgozunk rajta, de nem hiszem, hogy most vasárnap pályára léphet" - emelte ki Adriano Galliani, a klub alelnöke.

"Elkövettünk egy hibát, és nem akarjuk újra elkövetni. Már majdnem készen állok, de nyugodtnak kell maradnom, ugyanis az utóbbi időben sok olyan pletykát hallottam, ami egyszerűen nem igaz" - mondta Ronaldo.

Korábban maga Adriano Galliani nyilatkozta, hogy az Empoli elleni mérkőzésen lehet számítani Ronaldo visszatérésére.


A 31 éves futballista július végén egy edzésen sérült meg.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×