eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Szávay Ágnesen ismét csak a sérülés fogott ki

Szávay Ágnes sérülés miatt feladta a görög Eleni Daniilidu elleni negyeddöntőjét a szöuli, 145 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán.

Szávay Ágnes az elején elveszítette saját adogatását, de gyorsan "visszabrékelt", és 4:1-re elhúzott.

Daniilidu nem adta fel, újból elnyerte riválisa szerváját, és 5:4-re felzárkózott. Szávay azonban megint jól összpontosított, nem engedte egyenlíteni ellenfelét, és 41 perc alatt hozta az első szettet.

A második játszma ugyanúgy kezdődött, mint az előző, 0:2 után aztán fej fej mellett haladt a két teniszező. 3:3-nál a görög ismét brékelni tudott, majd Szávay azonnal válaszolt.

A következő játékot nagy izgalmak után nyerte a magyar tehetség, így már 5:4-re vezetett, azonban Daniilidu jól hajrázott, 5:5 után elvette Szávay adogatását, és kiegyenlített.

A magyar játékos ekkor orvost kért, majd a rövid ápolás után jelezte, nem tudja folytatni a játékot.

Szávay a tervek szerint a jövő héten a tokiói viadalon lép pályára. A Vasas versenyzője a múlt heti pekingi tornát kisebb comb- és bokasérülése ellenére megnyerte, míg az augusztus végi New Haven-i viadal döntőjét derékpanaszok miatt adta fel.

A szombati elődöntőben az elsőként rangsorolt Venus Williams az olasz Pennettával, míg Daniilidu az orosz Kirilenkóval találkozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×