eur:
394.33
usd:
354.03
bux:
72756.67
2024. szeptember 18. szerda Diána

Szávay: "én vagyok az esélyes"

Könnyebb sérülése ellenére magabiztos játékkal jutott az amerikai nyílt teniszbajnokság második körébe Szávay Ágnes. A következő mérkőzésen régi párospartnere, a holland Michaela Krajicek várja, ám a magyar sportoló bizakodó.

Magabiztosan vette az amerikai nyílt teniszbajnokság első fordulóját Szávay Ágnes, hiszen kedden 6:1, 6:2-re győzött a német Sandra Klösel ellen.

"Jól játszottam, és szinte végig arra koncentráltam, hogy ha lehet akkor minél kevesebb időt töltsek el a pályán. Az edzőm ezért nagyon megdicsért. Játék közben persze egy kicsit óvatosabban mozogtam, nehogy kiújuljon újra a hátfájás. Õszintén szólva az első szett közepén éreztem megint egy kicsit, de utána elmúlt, és próbáltam végig a játékra összpontosítani" - írta Szávay Ágnes blogjában.

Az a bizonyos pillanat 4:1-nél jött el - mondta az InfoRádiónak a versenyző menedzsere. Lányi András saját bevallása szerint ekkor kicsit aggódott Szávay Ágnesért, ám végül megnyugodhatott.

Lányi András szerint teljesen reális volt Szávay Ágnes győzelmének aránya, "van ekkora különbség játéktudásban a két versenyző között" - fogalmazott. A magyar versenyző a második fordulóban volt páros partnerével, a holland Michaela Krajicekkel találkozik.

"Jól ismerjük egymást, és bár Wimbledonban a legjobb nyolc közé jutott, nem félek tőle. Ha megy a játék és nem zavar a hátam, akkor úgy érzem, én vagyok az esélyes" - írta Szávay Ágnes.

Lányi András szerint a holland teniszező azért más játékerőt képvisel, mint Sandra Klösel, így szoros mérkőzés várható, de a menedzser bízik védence továbbjutásában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Árvízhelyzet a Dunakanyarban és a fővárosban: elfogyott a római-partiak türelme

Árvízhelyzet a Dunakanyarban és a fővárosban: elfogyott a római-partiak türelme

A Dunakanyar több településén, Budapesten pedig a Római-parton és a Margit-szigeten megfeszített munkával készülnek a dunai árhullám hétvégi tetőzésére. Az egyik III. kerületi civil szervezet árvízvédelmi védmű megépítését követeli a Fővárosi Önkormányzattól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 18. 11:30
×
×
×
×