eur:
394.58
usd:
354.65
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Áll a bál: piszkos trükkel próbálkozott a Liverpool?

Kitört a botrány az angol labdarúgó-élvonalban, miután kiderült: a Liverpool meglehetősen sajátos trükkel akarta megszerezni a Manchester United védőjét, az argentin Gabriel Heinzét.

Alig három nappal azután, hogy a spanyol Real Madridhoz szerződött, kitört a botrány a Manchester United volt védője, az argentin Gabriel Heinze körül. Kiderült ugyanis, hogy a Liverpool sajátos trükkel próbálta megszerezni a játékost, akit a Manchester nem akart rivális gárdának eladni.

A Liverpoolnak minden áron szüksége lett volna a játékosra, aki szintén elkívánkozott a klubtól. A játékos ügynökei azzal az ajánlattal keresték meg a másodosztályú Crystal Palace-t (Király Gábor korábbi klubját), hogy vegyék meg ők az argentin védőt, majd egymillió fontos (380 millió forintos) haszonnal adják el a Liverpoolnak.

A tervbe - melyet állítólag az argentin válogatott ügynökei találtak ki - ott csúszott hiba, hogy a megkörnyékezett Crystal Palace vezetője, Phil Alexander a brit szövetséghez fordult.

"Bemutattam a megkörnyékezésről szóló bizonyítékokat a Premier League-nek és a Manchester Unitednek. Az már a liga dolga, hogy miként értelmezi ezeket" - jelentette ki a klubvezető, hozzátéve: a megkeresés a semmiből jött, mivel a Crystal Palace soha nem adta semmi jelét annak, hogy hajlandó lenne hasonló akcióban részt venni.

"Természetesen kivizsgáljuk az ügyet és elképzelhetőnek tartom, hogy a labdarúgó-szövetséghez fordulunk" - jelentette ki egy önmagát felfedni nem kívánó forrás a labdarúgó ligában.

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson közben bejelentette, hogy a klub minden erejével azon lesz, hogy a szövetség teljes körű vizsgálatot indítson az ügyben, kiderítendő: tudott-e a Liverpool a tervről.

"Jelen pillanatban tanulmányozzuk a Liverpoolt. Ennél többet nem mondhatok, de az ügyet végig akarjuk vinni" - jelentette ki Sir Alex Ferguson.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×